Santpedor programa per dissabte una nova visita a la font de les Escales

0
28

Una visita guiada a la font de les Escales de Santpedor | ARXIU/AI. SANTPEDOR L’Ajuntament de Santpedor tornarà a obrir l’accés a la font de les Escales per poder visitar-la aquest dissabte, en el marc de la iniciativa de les regidories de Turisme i Patrimoni per donar a conèixer els atractius del poble a través del servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. La font de les Escales està documentada per primera vegada l’any 1291 i ubicada al subsòl de la plaça de la Font. És la més antiga del poble i fou fins al 1909 l’únic punt d’aprovisionament d’aigua del poble a banda dels pous. La visita anirà a càrrec de la historiadora i la tècnica de turisme i patrimoni de l’Ajuntament de Santpedor, Mireia Vila. Per participar cal inscripció prèvia i els grups seran de 10 persones amb torns cada mitja hora entre les 10.30hi les 12.30h. El servei regular de visites i rutes guiades es realitza cada primer dissabte de mes i coincideix amb els dissabtes de plaça, amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here