Sant Joan inaugura amb actuacions els tendals nous de la pista del Parc Llobet

0
69

L´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha inaugurat els nous tendals de la pista del Parc Llobet. Ho ha fet amb un espectacle de folklore andalús organitzat per la Casa d’Andalusia de Manresa, que ha estat un gran èxit amb més de 300 persones omplint el parc. Han actuat artistes de tota la comarca, entre els quals hi ha artistes locals de l’acadèmia Altrax Dance Studio i l’Associació Alegria de Sant Joan de Vilatorrada; l’escola Sandra Barea del Balcó, el centre de ball Swing Manresa i la Casa d’Andalusia de Sant Vicenç de Castellet. Una de les actuacions que van tenir lloc a l’acte inaugural AJUNTAMENT DE SANT JOAN L’alcalde, Jordi Solernou, afirma que la instal·lació d’aquestes lones formen part “d’un projecte que reprenem aquesta legislatura perquè no podia ser que tot allò que s’havia aprovat feia anys, a voluntat dels veïns a través del pressupost participatiu del 2016, quedés en res, dins un calaix”. Juntament amb els tendals, s’han realitzat treballs de pintura a les parets del parc i al casal del sector Llobet. “Pròximament hi haurà més actuacions encaminades a adequar aquest espai. Sant Joan té un entorn privilegiat i els nostres parcs també ho són. Els hem de saber cuidar i respectar”, destacava l’alcalde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here