El sopar de Fira ViBa reuneix una vuitantena de persones a l’Oller del Mas

0
72

El saló de banquets de l’Oller del Mas s’ha vestit de gala estiuenca aquest dijous a la nit a la celebració d’un sopar basat en productes de proximitat, organitzat en el marc del Fira Viba, i amb l’assistència d’una vuitanta comensals. Amb els vins de la DO Pla de Bages com a fil conductor, el menú ha inclòs els productes de l’horta manresana, concretament de les Arnaules, l’Horta de Can Calafell i Cal Climent; la carn del Porc de Palou, de Sant Joan de Vilatorrada; i el pa del Forn de Cabrianes. El sopar ha comptat amb un autèntic dream team dels fogons del Bages, amb un equip integrat per cuiners de deu restaurants de la comarca, des del Bacasis, fins a Bages 964, Can Ladis, Cau de l’Ateneu, l’Espai Gastro Jordi Llobet , La Barca, La Masia de Sallent, Laida, Mas de la Sala i Rosamar. Tots ells estan adherits a les Temporades Gastronòmiques del Bages, que promou Bages Impuls. La presentació del sopar d’aquest dijous ha tingut els parlaments breus de Frank Margenat, de l’Oller del Mas; d’Eva Farré, secretària de la DO Pla de Bages; d’Ignasi Sala, president de Bages Impuls; i de Xevi Olivé, autor i coeditor de la Guia Bages Proper, una novetat editorial presentada a l’inici del sopar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here