Manresa acull una jornada sobre maltractaments a la gent gran dimecres que ve

0
104

El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa organitzen una jornada per prevenir els maltractaments a la gent gran. Coincidint amb la data del 8 de juny, Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i els Maltractaments a la Gent Gran, l’Auditori de la Plana de l’Om serà l’escenari d’un programa d’activitats amb tres ponències i la presentació de l’exposició Som grans, amb fotografies d’Oriol Segundo Torra. Els maltractaments a la gent gran són una realitat encara molt invisible que suposa una vulneració dels seus drets. Es produeixen a totes les classes socials i qualsevol nivell cultural. Tot i la seva magnitud, segueixen faltant actuacions de prevenció i intervenció. La jornada s’adreça a tothom, però especialment a la gent gran i al conjunt de professionals que les atenen. Les entrades per assistir a la jornada són gratuïtes i es poden reservar a les taquilles del teatre Kursaal o bé a través de la pàgina web www.kursaal.cat. L’any passat el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Manresa van elaborar una Guia local per fer front als maltractaments de la Gent Gran per abordar els casos que es donen a la ciutat ia la comarca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here