Sant Fruitós farà demà una jornada de voluntariat ambiental

0
94

Decathlon Manresa i el grup excursionista Ponte a Marcha han organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, la novena edició de la jornada de voluntariat ambiental per promoure la neteja i la conservació de l’entorn natural del municipi bagenc. L’activitat se celebrarà aquest diumenge, a partir de les 9 del matí, amb eixida des del Cobert de la Màquina de Batre. En aquest punt, els participants rebran el material necessari per començar les feines de neteja. Els interessats a participar-hi han d’inscriure’s abans i l’activitat és apta per a tota la família. A les darreres edicions de la matinal, es van recollir uns 200 kg de deixalles que havien estat abocades a l’entorn natural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here