Sant Fruitós organitza el vuitè sopar solidari en benefici de Càritas

0
31

L’entitat Càritas i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzen avui la vuitena edició del sopar solidari per recaptar fons per a l’entitat. La proposta se celebrarà avui, a les 8 de la tarda, al pati de Càritas, a l’avinguda de Bertrand i Serra. Els tiquets per al sopar es podien comprar de forma anticipada a Foto Isidre pel preu de 12 euros, o avui mateix per 15 euros. Aquest any, com a novetat, també es podran adquirir tiquets Fila 0, que es vendran al mateix establiment per 12 euros. Aquesta proposta servirà perquè les persones que no poden assistir al sopar puguin fer també un donatiu a l’entitat. Durant la vetllada hi haurà les actuacions del grup La Tercera Joventut, una proposta de ball online i altres sorpreses per amenitzar el sopar solidari. Els diners que es recaptin amb aquesta jornada benèfica es destinaran als diferents programes d’ajuda social amb què treballa l’entitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here