«És el meu aniversari i sempre busco estar a prop de Montserrat»

0
107

David Lugo i Eva Amargant són dos veïns de Mataró i aquesta setmana eren a Montserrat. Mentre compraven en una de les tradicionals parades de mató que hi ha a la zona del monestir, Lugo explicava la raó de la seva visita a la muntanya ia l’entorn del monestir: «És el meu aniversari i sempre busco estar a prop de Montserrat», detallant que li agrada molt lentorn de la muntanya. Lugo també concretava que les coses que més li agraden de Montserrat són «l’energia que et dóna la muntanya» i també tot el seu entorn natural i les diverses activitats que es poden fer per la zona. De fet, encara que divendres es van acostar a la zona del monestir, on l’activitat humana és més intensa, Lugo i Amargant concretaven que van fer la visita en el marc d’una estada d’un parell de dies per la zona de Montserrat i que estan allotjats a un establiment de l’entorn del parc. Lugo i Amargant explicaven també que ja havien estat a Montserrat i el seu entorn altres vegades. La visita anterior que van fer a la muntanya va ser fa un any. En aquell moment ja s’havien començat a relaxar les mesures imposades per a la contenció de la pandèmia de la Covid-19 i ja no hi havia restriccions en la possibilitat de fer desplaçaments entre les diferents comarques i municipis de tot Catalunya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here