Els Castellers de Santpedor recuperen els castells de la gamma alta de sis

0
197

Els Castellers de Santpedor van celebrar una lluïda vuitena diada, amb una noba afluència de castellers a la plaça. De fet, el nombre de camises va superar les previsions inicials de l?equip tècnic. Els bons assaigs en setmanes anteriors i la recuperació de molts castellers va fer que els santpedorencs plantegessin una actuació de màxims. Després de dos pilars de 4 inicials van obrir la primera ronda de castells amb un 4d6. Va ser un castell una mica lent però molt sòlid a causa de l’estrena d’una petita collidora. En segona ronda van optar pel castell més complicat de la jornada, el 5d6, que alhora va ser el més plàcid i ben executat gràcies a la bona feina de tot el grup. A la tercera ronda van optar pel 4d6 amb el pilar, castell que també es va descarregar sense gaires dificultats i que va desfermar l’eufòria dels Castellers de Santpedor després de 2 anys d’atur per la pandèmia. També pel retorn dificultós a l’activitat castellera per part de tots els grups. Els de la camisa daurada van estar acompanyats pels castellers del Poble-sec que van fer Pd4, 3d6a, 2d6, 3d6 i Pd5, Picapolls de la Gavarresa i Minyons de Santa Cristina d’Aro que degut a la manca d’efectius van fer pilars de 4 d’entrada i sortida. El grup local ara se centra al castell de penyes, l’origen del grup, d’aquest proper divendres. Es farà al pregó de la Festa Major. També preparen l’actuació del 3 de juliol a Sant Fruitós que tancarà el primer tram del grup i on esperen seguir amb la dinàmica positiva i poder tornar a portar 3 castells de 6.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here