Navarcles celebrarà aquest divendres el ple de relleu a l’alcaldia després de la marxa de Feliu

0
82

Ple de comiat del fins ara alcalde, Josep Maria Feliu, dimarts passat JORDI ESCUDÉ VILLA Si les previsions no canvien, Navarcles escollirà aquest divendres Alba Pérez com a nova alcaldessa del municipi després de la renúncia, dimarts passat, de Josep Maria Feliu, que ha deixat el càrrec per motius de salut. El relleu es farà en un ple extraordinari que començarà a les 4 del vespre. Alba Pérez, que actualment ja és regidora d’Ara Navarcles, el partit vinculat a ERC que governa en coalició amb la CUP Amunt i amb Navarcles En Comú-En Comú Ganamos, serà proposada com a nova alcaldessa, i s’espera que rebi el suport de la resta de grups municipals en virtut de l’acord de govern que estableix que l’alcaldia recau a la llista més votada. A l’oposició en aquest ajuntament hi ha tres regidors de Junts i tres més del PSC. Abans del relleu a l’alcaldia, Josep Rodellas prendrà prendrà possessió del càrrec com a regidor entrant per Ara-Navarcles, que amb la renúncia de Feliu s’ha quedat provisionalment amb només dos representants al consistori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here