Sallent lliura pisos municipals de lloguer social a tres famílies

0
27

L’Ajuntament de Sallent ha lliurat les claus a les tres primeres famílies els pisos de lloguer social dels habitatges que durant l’any passat es van reformar al carrer Camp de la Bota i d’una cambra del carrer Verge Fussimanya, de propietat municipal. Actualment en queda un disponible, amb la intenció que estigui dirigit a joves. La convocatòria per a l’adjudicació d’aquests habitatges socials es va obrir a finals de l’any passat i es van poder presentar totes les persones que complien determinats requisits socials i econòmics. Un cop tancada la convocatòria, es va realitzar un sorteig per fer les adjudicacions, i aquest dimecres s’ha realitzat la signatura del contracte i s’ha lliurat les claus perquè les persones seleccionades puguin entrar a viure. El contracte és de set anys amb possibilitat de pròrroga. Aquesta és la primera vegada que s’adjudiquen uns pisos de lloguer social i la regidora de Serveis Socials, Sílvia Tardà, ha volgut remarcar que “seguim apostant per l’habitatge social perquè les persones que ho necessiten puguin tenir un lloguer més assequible”. Els habitatges L’edifici reformat del carrer Camp de la Bota compta amb una planta soterrani, una planta baixa de 60 m2 construïts i accessible per a persones amb mobilitat reduïda, i una primera planta amb dos habitatges, una de 62 m2 i una altra de 73 m2 . Tots els habitatges tenen molta lluminositat i ventilació creuada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here