Sant Fruitós lliura els premis del concurs de contes infantils Montpetit

0
98

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages ha acollit l’acte de lliurament de premis del concurs de contes infantils Montpetit, que aquest any ha arribat a la 33a edició. En aquest concurs literari, que vol fomentar la lectura i l’escriptura entre els nens, han pres part els nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. «Per què sóc diferent?», de Lucía García Melgar i «Un nou regne», d?Ènia Mas Lao, han estat els treballs guardonats de quart de primària. Pel que fa als treballs de cinquè, els guanyadors han estat «Les aventures del Max!», d’Ian Moliné Guerrero i «L’estiu que em va canviar la vida», de Biel Palacios Pascual. Finalment, de sisè s’han guardonat els contes “Atrapat a l’ordinador”, de Derek Expósito León i “Una amistat de bròquil”, de Sergi Roura Sosa. Durant l´acte de lliurament de premis, els assistents han pogut gaudir de la narració, acompanyada d´il·lustracions, de cadascuna de les obres guanyadores, a càrrec de Clara Oliveres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here