Sant Joan de Vilatorrada recupera la seva popular Festa Major Infantil

0
42

Amb el títol Som éssers de colors, torna en plena normalitat la Festa Major Infantil de Sant Joan City, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de juny. Els nens seran els protagonistes durant tres dies d´una festa que comptarà amb els actes més tradicionals, després del parèntesi de la pandèmia. Les activitats començaran divendres amb la cercavila, el pregó, la pluja de confeti, el sopar a l’aire lliure i el ball disc i continuaran dissabte amb la merenga, la ruixada i piscina de xocolata i el correfoc infantil. La festa culminarà el diumenge amb la tira d’activitats al parc, l’espectacle de cloenda i el vermut amb gana. Conjuntament amb la Festa Major Infantil, també han tornat l’Aula de Correfoc Infantil amb uns 75 nens i nenes i l’Aula de Teatre de Carrer, amb una vintena d’alumnes, que seran les encarregades tant del correfoc com d’altres espectacles. Aquest any també torna el M3 «Monstre Màgic Maligne», que amb les seves malifetes vol fer desaparèixer la Festa Major Infantil de Sant Joan City, de manera que, segons l’organització, «els éssers de colors tindran la feina d’intentar que no ho aconsegueixi ».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here