Música per la llibertat farà un acte de record dissabte a Artés

0
106

Actuació de Música per la llibertat a Artés Adria Rodriguez Membres del col·lectiu Música per la llibertat, el moviment popular nascut al Bages que reclamava la llibertat dels independentistes presos amb cançons mentre van ser a Lledoners, organitzaran aquest dissabte a Artés un acte commemoratiu dels més de 4 anys de la iniciativa. Es preveu la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs; del nou secretari general de Junts, Jordi Turull; i de Jordi Pesarrodona, nou membre de la cúpula de l?ANC, que faran parlaments juntament amb l?alcalde d?Artés, Enric Forcada. Començarà a les 7 a la plaça de l’U d’Octubre, amb la interpretació de les cançons més populars del col·lectiu, ia la sala 2 de Gener es lliuraran llapis de memòria amb el reportatge Música per la llibertat, sobre els actes a Lledoners, que també s’estrenarà.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here