Alba Pérez es converteix en la segona alcaldessa de Navarcles

0
89

Alba Pérez Subirana ha esdevingut aquesta tarda la nova alcaldessa de Navarcles durant el ple extraordinari de l’Ajuntament, marcat per l’absència del fins ara alcalde, Josep Maria Feliu. “Assumir l’alcaldia ara ha estat un pas inesperat però no ha estat un pas que he fet sola” ha començat dient Pérez després de ser proclamada la segona dona alcaldessa del municipi bagenc. Pérez es converteix en la nova alcalde en substitució de Josep Maria Feliu, que a finals de maig va anunciar que deixava el càrrec per motius de salut. Ha estat a ell a qui li ha dedicat les primeres paraules com a alcaldessa: “Gràcies per la feina feta i per creure en el meu relleu”. Pérez ha encarat el repte determinada a “posar al servei del poble tot el que puc oferir”. També ha volgut adreçar un missatge de cooperació a l’oposició: “Espero que trobi en mi una persona de consens i puguem treballar conjuntament pel municipi que estimem”. Amb 7 vots a favor de la seva candidatura, Alba Pérez Subirana es converteix així en la setena persona que presideix l’Ajuntament navarlí en l’actual etapa democràtica, i serà la segona dona alcaldessa. L’han precedit al càrrec, per aquest ordre des de les eleccions del 1979, Josep Maria Carrillo, Secundí Soldevila, Albert Brunet, Maria Carme Alòs, Llorenç Ferrer i Josep Maria Feliu.

Amb el relleu a l’alcaldia de Navarcles d’avui, la regió central ja suma 13 canvis La nova alcaldessa té 32 anys, és administrativa i manté una llarga vinculació amb la política de base d’ERC, ja que va ser fundadora de la branca juvenil (les JERC) a Navarcles, i ha ocupat diversos càrrecs a les JERC del Bages i de la Catalunya Central. Alba Pérez era la número 4 de la llista d’Ara Navarcles-AM que va concórrer a les eleccions del 2019. Aquesta formació va obtenir 3 regidors i, per tant, Pérez es va quedar a les portes. De fet, fa menys d’un any que és regidor a l’Ajuntament, ja que va entrar el juny del 2021 en substitució de Toni Muñoz, que havia renunciat al càrrec per motius personals i professionals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here