Cardona acull una xerrada sobre la construcció de l’església de Sant Miquel

0
26

Dins dels actes commemoratius del 625è aniversari de la consagració del temple gòtic de Sant Miquel de Cardona, demà tindrà lloc una conferència al voltant de les obres de la coberta i les reformes realitzades en aquesta església a les primeres dècades del segle XVI. La xerrada, que anirà a càrrec de l’historiador cardoní Andreu Galera i Pedrosa tindrà lloc a les 7 de la tarda, al Casal Graells de Cardona. Galera, que és director de l’Arxiu Històric Municipal, donarà a conèixer el seu darrer estudi sobre l’obra del temple i el cicle constructiu del 1500 al 1525, uns treballs que van suposar el cobriment de la nau central i la construcció de la nova capella dels Santos Màrtirs en forma de cripta sota el presbiteri. L’activitat s’emmarca dins del cicle de xerrades que se succeiran al llarg del trienni de celebracions per commemorar la consagració de l’església de Sant Miquel i l’arribada de la imatge de la Mare de Déu i les relíquies dels Sants Màrtirs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here