El CAP de Sant Fruitós fa canvis per fer més àgil la coordinació i latenció

0
96

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Fruitós de Bages ha implantat un nou sistema amb l’objectiu de millorar l’atenció i l’accessibilitat de la ciutadania als diferents serveis que s’hi presten, potenciant dues figures clau: el personal administració i infermeria. A partir d’aquest mes de juny, les persones que contactin amb el personal d’administració del centre seran ateses per personal de gestió que els recollirà el motiu de la consulta i els redirigirà al personal d’infermeria adscrit. El paper de la infermeria és clau en aquest nou sistema, ja que tenen les competències professionals necessàries per poder resoldre bona part de les consultes que es fan. Els darrers mesos s’han incorporat al centre santfruitosenc els professionals de medicina que estaven vacants i també s’ha ampliat l’equip amb una infermera més, una nutricionista i un referent de benestar emocional que ajudaran a donar el servei que la ciutadania es mereix.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here