Un sallentí pedalejarà 350 km pel poble per recaptar fons per a un nen amb síndrome de West

0
83

L’esportista sallentí German Garcia, que el mes d’abril passat va pujar 85 vegades a la serra del Xipell pels 263 esglaons que hi ha des del peu del turó en un repte solidari, canviarà aquest cap de setmana les escales per la bicicleta. Ho farà amb el mateix objectiu, recollir fons per ajudar els pares d’un nen de 5 anys de Manresa a pagar el tractament del fill, que té síndrome de West. El nen és Oliver Torres, i pateix una malaltia de les anomenades rares que li van diagnosticar quan només tenia 4 mesos. Aquest cap de setmana, German Garcia pedalejarà fins a 350 km per tot Sallent. Ho farà pels carrers del poble on farà un total de 58 voltes. El repte començarà a les quatre de la matinada d’aquest dissabte dia 11 davant del Parc Municipal Pere Sallés de Sallent i acabarà, si tot va bé, a les dues de la tarda del dia següent, diumenge dia 12, al mateix lloc. En aquesta acció solidària es vol recaptar fons per al tractament del nen. A la primera que va fer, les 85 pujades al Serrat del Xipell de Sallent, es van recollir fins a 645 euros. La família d’Oliver ja ha explicat moltes vegades que el menor té un tractament molt car, d’entre 400 i 500 euros cada mes, i de vegades és difícil poder-ne assumir el 100%. German ja ha estat entrenant durant l’últim mes en què diferents persones l’han anat acompanyant per fer més amena la preparació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here