Representants del Pont i Sant Joan visiten el poble agermanat del Rubio

0
159

Una delegació de l’Ajuntament del Pont de Vilomara encapçalada per l’alcalde, Enric Campàs, va visitar el municipi El Rubio (Sevilla) amb què està agermanat. En aquesta visita també hi va ser Àngel Sáez, en representació de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, ja que també hi té un acord d’agermanament. La visita, segons han destacat fonts municipals, ha servit per “continuar enfortint els llaços que ens uneixen” amb aquesta població “ja que són molts els habitants que resideixen al poble que van emigrar d’aquest municipi”. Aquesta visita és la continuació del treball conjunt que duen a terme ambdós municipis. El març passat va ser una delegació de l’Ajuntament del Rubio la que va visitar el Pont i Sant Joan per conèixer de primera mà on i com viuen els seus conciutadans emigrats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here