El Consell de Nens del Bages reuneix una seixantena d’alumnes de primària a Sant Fruitós

0
74

El Consell de Nens del Bages s’ha reunit a Sant Fruitós de Bages per darrera vegada aquest curs escolar 2021-2022. Una seixantena de nens i nenes de la comarca, que exerceixen de consellers i conselleres, s’han trobat a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages. Durant aquest curs s’ha treballat l’eix dels municipis inclusius i el fil conductor d’aquesta trobada ha estat l’esport adaptat i inclusiu. L´alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán Claret, i la consellera de l´àrea d´Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, van donar la benvinguda d´una jornada que va comptar amb la participació de tres components de l´equip Wheelchair Rugby de Manresa. Els tres jugadors han impartit un taller per conscienciar els nens i les nenes de la realitat de l’esport adaptat. En paral·lel, els consellers i les conselleres comarcals han pogut experimentar en primera persona les sensacions de practicar esport amb altres capacitats. La seixantena d’alumnes participants van representar els municipis de Sant Fruitós, Artés, Avinyó, Callús, El Pont de Vilomara, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicent de Castellet. La consellera de l’àrea d’Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, valorava “la bona feina feta per tot l’alumnat durant el curs en uns darrers mesos en què segur que es recolliran propostes interessants per aconseguir tenir uns pobles més inclusius”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here