L’institut Gerber d’Aurillac homenatja els alumnes que acaben el batxillerat

0
128

Moment de l’acte de graduació dels alumnes de l’institut de Sant Fruitós Jaume Grandia L’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós va homenatjar els alumnes que, després de dos anys intensos, han finalitzat l’etapa de batxillerat. L’acte, organitzat entre el centre, l’AMPA i els alumnes mateixos, va marcar el punt i final a un curs que culminava amb la finalitat de les proves d’accés a la universitat. A la cerimònia de graduació, que va comptar amb la presència de molts familiars, va ser presidida per Àdria Mazcuñan alcaldessa del municipi, Rafael Payges president de l’AMPA i del director del centre Lluís Virós, que van fer uns parlaments. També hi ha discursos d’alguns alumnes i els seus tutors. Tots els alumnes van rebre l’orla i un llibre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here