Santpedor tanca una Festa Major de les més concorregudes dels darrers anys

0
97

Santpedor posarà aquest dilluns a la nit el punt final a cinc dies de Festa Major, que s’ha pogut celebrar amb normalitat després de dos anys de pandèmia i s’ha convertit en una de les més multitudinàries dels últims anys, segons han constatat fonts municipals . A l’espera de tancar els darrers actes del programa, el regidor de Cultura, Agustí Comas, fa una valoració molt positiva de la participació en totes les propostes. Després del pregó, un dels punts àlgids de la festa va ser divendres a la nit amb l’entrada de penyes a la plaça, que no s’havia pogut fer des del 2019. Les actuacions de les entitats del poble amb el castell de penyes, el flashmob i l’encassament del Timbaler van començar la festa conjuntament amb l’encesa de fuets. han estat els grans protagonistes. Els concerts i balls amb les orquestres Maravella i Montgrins han omplert Cal Llovet de dia, i de nit ho han fet els DJ’s Boîte Lennon i Arzzet i els concerts amb Animal Show, Dalton Bang i l’orquestra Tropical. El taller de percussió i l’espectacle d’electropercus han arrodonit la proposta musical, que també ha comptat amb sardanes, el grup guanyador del concurs de músics al carrer Fira de Sant Miquel i les havaneres amb el grup Port bo i rom cremat. La cultura popular també ha tingut un gran pes, amb la trobada de Bous de Foc de Catalunya, celebrada dissabte a la tarda i dins de la commemoració dels 40 anys de l’entitat Bous de Foc de Santpedor, amb la participació dels bous de Valls, Mataró, Hospitalet de Llobregat i el Vendrell. També la matinal de cultura popular de diumenge, amb la participació de la colla castellera de Santpedor, els bastoners, els Bous de Foc, la colla sardanista Aires d’Or, la Batuk d’Or i l’associació cultura popular escoles de Santpedor i un concert de electrogralla a càrrec de Roger Andorrà. Les propostes infantils han estat un altre reclam, amb activitats molt arrelades com la festa Holy, el tobogan aquàtic o el sopar infantil, a més dels espectacles de teatre i màgia. Aquest any com a novetat hi ha hagut un espai lúdic les tardes i vespres amb molt bona rebuda. Més de 1.500 persones han participat de les activitats com inflables, llits elàstics, quads, bou mecànic i circuit d’aventura, entre d’altres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here