Unes setanta persones participen a la caminada per la igualtat del col·lectiu LGTBI a Sant Fruitós

0
78

La caminada popular “Caminem amb orgull” ha reunit aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages una setantena de persones que han realitzat una marxa de 10 km al voltant del municipi per reivindicar la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI. Tots els participants se’ls ha obsequiat amb una bossa commemorativa d’aquesta primera edició. Aquesta marxa, que es vol convertir en un espai de trobada per a la lluita per la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI, ha estat organitzada per l’Ajuntament, Sanfree’s Rainbow i Ponte en marcha i ha comptat amb el suport del Col·lectiu de Recerca Històrica. Un cop finalitzada la marxa, els participants han pogut gaudir d´un vermut, amenitzat per la sessió de la DJ Núrk. Aquest acte està emmarcat a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que se celebra cada 28 de juny.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here