Mar Osete serà el cap de llista d’ERC a Sant Joan per a les properes municipals

0
68

Mar Osete i Márquez ha estat escollida per encapçalar la llista d’Esquerra Republicana a Sant Joan de Vilatorrada a les properes eleccions municipals de 2023. L’elecció de la candidata republicana ha tingut lloc en el transcurs d’una assemblea local on s’han sotmès a votació dues candidatures, la d’Osete i la de Marc Güell, sent aquesta primera l’escollida per la militància. L?actual portaveu del grup municipal d?ERC al?Ajuntament de Sant Joan ha volgut agrair «als companys i companyes la confiança rebuda per poder començar aquest nou repte amb entusiasme i molta força». Osete es presenta al capdavant de la llista republicana acompanyada d’un «equip fort i cohesionat» amb l’objectiu de «millorar el benestar i la qualitat de vida dels sanjuanencs i sanjuanencs en tots els àmbits i disminuir les desigualtats per convertir-se en un Sant Joan de Vilatorrada més just». El cap de llista ha assegurat que «volem un municipi que vetlli per la millora del medi ambient, feminista, inclusiu i que treballi per mantenir les tradicions i la cultura municipal de la mà de les nostres entitats». La candidata republicana assegura que «el projecte que tenim per a Sant Joan no constarà només de les propostes del nostre grup, sinó que part del seu gruix sortirà d’escoltar els veïns i les veïnes. Ells i elles hi tenen molt a dir. Tothom ha de ser una part activa dels projectes i la seva opinió és imprescindible». Ha afegit també la importància de les trobades amb associacions, entitats, empreses, comerços, col·lectius o persones a títol individual que “ens ajudaran a aconseguir la millora desitjada”. Mar Osete té cinquanta anys i és mare de dos fills. És diplomada en Graduat Social i treballa a l’empresa privada. Aquesta serà la tercera vegada que formarà part de la llista d’Esquerra Republicana. El 2015 ho va ser com a número 3 i va formar part de l’equip de govern durant quatre anys com a regidora d’Educació. El 2019 va ser segona a la llista republicana i actualment és una de les tres regidores d’ERC a l’oposició. «Tenim molts temes pendents que vam iniciar quan estàvem en govern, entre el 2015 i el 2019. També tenim propostes del passat programa que no hem pogut desenvolupar en l’actual mandat per estar a l’oposició, però que perfilarem i ajustarem a la realitat actual» , ha afirmat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here