El nou pont d’accés a Món Sant Benet s’obre a la circulació de vehicles

0
75

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i els patrons de la Fundació Catalunya La Pedrera han visitat i estrenat oficialment aquest dimarts el nou pont d’accés a Món Sant Benet, des de Sant Fruitós de Bages, una infraestructura de doble sentit de circulació que millora l’accés l’equipament pels vehicles i dota el complex d’una entrada més àmplia. La intervenció, a càrrec de la Fundació Catalunya La Pedrera, també ha implicat la conservació del pont vell, donant així un nou espai per a vianants. Han pres part a la visita de les obres el president de la Fundació Catalunya La Pedrera, Germán Ramón-Cortés, la directora general de la Fundació Catalunya La Pedrera, Marta Lacambra, l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán i Claret, així com els patrons de la fundació. El president ha destacat que aquestes obres han estat prioritàries per a la Fundació una vegada ha finalitzat la pandèmia, i ha destacat que són el darrer serrell que quedava per tancar de la intervenció urbanística de la Fundació a l’equipament. Durant l’acte inaugural també s’han pogut visitar dues de les darreres intervencions que s’han fet a Món Sant Benet, encaminades a millorar l’espai natural i la seva biodiversitat. D’una banda, la construcció d’una rampa per a peixos al riu, per millorar la diversitat i la connectivitat fluvial i de l’altra la feina que es du a terme a la zona dels horts per al foment d’agricultura regenerativa i ecològica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here