Sant Joan retardarà mitja hora la cercavila infantil d’aquest divendres per la calor

0
79

Cercavila amb confeti en una de les edicions passades de la festa major infantil a Sant Joan ARXIU | MIREIA ARSO El Sidral, l’entitat que organitza la festa major infantil de Sant Joan de Vilatorrada, ha anunciat un ajornament de mitja hora de la cercavila de colors d’aquest divendres, i per això començarà a 2/4 de 7, i no a les 6 tal com s’havia programat inicialment. El motiu és intentar evitar l’exposició dels nens i nenes a la calor intensa, encara que sigui només per mitja hora. Així mateix, aconsella portar aigua i assistir-hi tan hidratats com sigui possible, entre altres coses perquè es preveu una gran concurrència de públic. La cercavila, que començarà davant de l’institut Quercus, donarà el tret de sortida als actes de la festa major infantil, la Sant Joan City, que ha programat diverses activitats des d’aquest divendres i fins diumenge. Després de la cercavila, a la plaça Major, hi haurà una pluja de confeti, un sopar a l’aire lliure a la plaça de la Ludoteca, ia les 10 de la nit, començarà un ball disc a Cal Gallifa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here