Súria completa la renovació del parc municipal Macary i Viader i del parc infantil de Joancarets

0
82

Els parcs infantils del barri de Joncarets i del Parc Municipal Macary i Viader ja tornen a estar plenament operatius després que han finalitzat les obres de renovació que s’hi feien. Ara queden pendents les del parc infantil de la plaça Sant Joan, que s’estan duent a terme actualment i es preveuen completar les properes setmanes. L’actuació realitzada als parcs de Joncarets i del Parc Municipal ha suposat la substitució dels antics jocs infantils per altres de més moderns i interactius, així com la instal·lació de plaques informatives sobre l’edat òptima i mesures de prevenció i seguretat. La renovació dels parcs forma part d´un projecte que es va iniciar amb la instal·lació d´un nou espai de jocs infantils al barri de Salipota, al costat de l´Espai Lúdic i de Salut de l´últim tram del carrer Pompeu Fabra. També s’ha renovat el parc infantil ubicat a l’últim tram del carrer de les Flors, al barri de Santa Maria. Són unes renovacions promogudes per l’Ajuntament de Súria, amb la coordinació de l’àrea municipal d’Urbanisme i la implicació de les associacions de veïns respectives, a través dels pressupostos participatius, i suposen la major inversió realitzada des de l’Ajuntament per a la millora dels parcs infantils com a equipament bàsic dels barris i centre urbà. Propera renovació, al Poble Vell La Junta de Govern Local va aprovar el 2 de juny passat la compra dels aparells per a la renovació del parc infantil de la carretera de Sant Salvador, al barri del Poble Vell. Aquesta millora es fa a sol·licitud de l’Associació de Veïns del Poble Vell, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La previsió és iniciar les obres durant aquest estiu. La compra es fa mitjançant el sistema d’adquisició centralitzada de l’Associació Catalana de Municipis-Consorci Català per al Desenvolupament Local (ACM-CCDL), amb un pressupost de 18.434 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here