Nens i joves de Sant Joan fan festa gran

0
79

Sant Joan de Vilatorrada ja ha esdevingut Sant Joan City per viure la festa major infantil, una de les festes amb més identitat de la població. El tret de sortida es va donar ahir i la programació s’allarga durant tot el cap de setmana amb propostes potents com el merengue, ruixat i piscina de xocolata, el correfoc infantil, els jocs i tallers, i els espectacles. (Els actes i horaris es poden consultar a sanjoanvilatorrada.cat). Nens i joves de Sant Joan fan festa gran Amb més de 30 anys d’història, la Festa Major Infantil de Sant Joan City recupera la total normalitat després de la pandèmia i això permet tornar a conviure amb Kiku, Super Pet, Super Yaya, Sendu, Poli, Bruixa Teti i molts més personatges. Segons la regidora Montse Jové, “els nens i nenes ho esperaven amb moltes ganes, ja fa dies que es respirava a l’ambient il·lusió i emoció”. La festa major infantil atrau centenars de persones, de Sant Joan i de fora, i és tot un referent d’altres festes dedicades exclusivament als infants i adolescents. Són els veritables protagonistes i s’impliquen al màxim en cada activitat. Per exemple, l?espectacle del correfoc infantil d?aquesta tarda mourà unes 200 persones, segons ha destacat Miquel Riera, de l?organització. El Sidral és l?entitat que s?encarrega de programar la festa major infantil i d?organitzar l?Aula de les Arts al Carrer, una escola per aprendre a com fer la festa. Inclou l´aula de correfoc infantil i el teatre al carrer. A la primera branca, aquest any s’han sumat uns setanta nens i nenes que al llarg de dos mesos han après a manipular pirotècnia, a identificar els elements de cada grup, ia practicar les coreografies de l’espectacle del correfoc. Pel que fa a la segona branca, ha comptat amb una vintena de participants que han assajat expressió corporal i han preparat espectacles de carrer. “Estem molt contents amb la implicació dels petits”, remarca Miquel Riera. Els actes giren al voltant de «Som éssers de colors», uns elements que van aparèixer ahir i que tindran feina intentant que el M3 (Monstre Màgic Maligne) no faci malifetes de les seves i segresti els colors identificatius de la festa major infantil (groc, blau, verd i vermell) per convertir-la en una festa grisa i avorrida. L’organització de la Festa Major Infantil de Sant Joan City preveu una alta participació, “treballem per una resposta massiva, que podria ser de rècord”. Entre les previsions també contemplen l’onada de calor, per això prenen mesures per refrescar-se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here