Esquerra escull Sílvia Oliva com a candidata a l’alcaldia del Pont

0
211

Sílvia Oliva, candidata d’ERC | ERC La Secció Local d’Esquerra Republicana del Pont de Vilomara i Rocafort ha escollit per unanimitat Sílvia Oliva i Pando com a cap de llista de les eleccions municipals del 2023. Oliva, de 46 anys i mare de dos fills, surienca de naixement, «però vilomarenc de cor», viu al Pont des de fa 18 anys. És graduada en moda i confecció i també en administració. Oliva té experiència en l’àmbit polític com a presidenta de la Secció Local d’ERC del Pont de Vilomara i Rocafort i com a secretària de Feminismes d’ERC Bages. Pren el relleu d’Estefania Torrente, que per motius laborals no ha optat a repetir com a cap de llista a les properes eleccions municipals, però si seguirà recolzant com a membre de la secció local, el grup municipal. El cap de llista republicana valora molt positivament tota la tasca que han fet els seus companys i companyes a l’oposició de l’Ajuntament en les dues legislatures en què ERC ha tingut representació al consistori, i apunta que «continuaré treballant dia a dia, per tots els pobles, totes les urbanitzacions i totes les zones que conformen el nostre municipi, tal com s’ha fet fins ara, amb noves propostes i si és possible des del govern». Uns projectes que, diu, han estat en benefici de tots els veïns del municipi, «com els pressupostos participatius infantils, impuls de la redacció de l’ordenança de civisme, la col·locació del cor solidari, la col·locació de càmeres de seguretat, o la col·locació del minideixalleria, entre d’altres».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here