Navàs perd Gabriel Martín Pueyo, que va exercir de metge i va ser regidor a l’Ajuntament

0
82

Navàs ha lamentat aquest dimarts la pèrdua del doctor Gabriel Martín Pueyo, que va morir a l’edat de 71 anys. Durant anys va exercir de metge en aquesta població, d’on també va ser regidor entre el 1995 i el 1996. La família optarà per un comiat en la intimitat, sense cerimònia, però l’Ajuntament li ha volgut expressar el condol, especialment a la seva dona, Anna Rubio, qui també ha estat regidora de l’equip de govern en aquest mandat. Martín va destacar per una llarga trajectòria com a metge de la població, ja des dels anys 80, tant al vessant públic com privat, i justament va promoure la construcció de l’actual Centre d’Atenció Primària mentre va ser regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Navàs, a mitjans dels anys 90. Ell mateix va exercir com a metge des de la seva inauguració, el 1998, i fins que es va jubilar com a professional de la sanitat pública el 2016. La mort de Martín ha commocionat el poble, on no només era molt conegut tant pel seu professió i per la seva curta però intensa trajectòria política a l’Ajuntament, sinó també per la implicació amb múltiples entitats, i en especial amb les sortides i caminades que sobretot aquests darrers anys li havien vinculat al Centre Excursionista de Navàs. També va ser un ferm defensor d’un institut públic al municipi, fins al punt que el 2010 va ser un dels pares que va lluitar i va participar en els moviments que hi va haver a l’escola pública Sant Jordi per reivindicar la construcció d’un edifici per a la secundària a través de la Plataforma per un Institut Digne. A través d’un comunicat emès aquesta mateixa tarda, l’Ajuntament recorda Gabriel Martín com un home “dialogant, treballador i lluitador”, i trasllada el condol a tots els familiars i amics.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here