Navàs prohibeix el llançament de coets i petards que es puguin aixecar

0
75

Navàs ha prohibit el llançament de coets i petards dels quals no es pot controlar la destinació una vegada llançats a tot el terme municipal. A més, en un bàndol de l’alcalde, també s’ha prohibit llançar petards, de qualsevol tipus, a zones on hi ha una quantitat important d’arbres com ara el Parc de l’Alzineta, el Parc de l’Estació, la zona del Pavelló Blau, el descampat de la sortida nord i també a zones d’alta densitat de vegetació o punts propers.

A més, tampoc es podran llençar elements pirotècnics de cap tipus als nuclis rurals de Castelladral, el Mujal, Sant Cugat del Racó, Sant Salvador de Torroella i Valldeperes. A Palà de Torroella es prohibeix el llançament de qualsevol element pirotècnic al camp de futbol, ​​a l’hort ia qualsevol zona amb alta densitat de vegetació o propera a aquesta. L´alcalde Genís Rovira ha explicat que han pres aquesta mesura perquè el municipi té molta massa forestal i així es minimitzen riscos. Tot i això, sí que es farà la foguera a la plaça de l’Ajuntament, que, diu l’alcalde estarà controlada i també estarà l’ADF.

Revetles de Sant Joan: l’agenda més completa d’aquest 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here