Súria inicia demà obres de millora de la mobilitat al barri de Santa Maria

0
45

L’Ajuntament de Súria iniciarà demà els treballs d’asfaltat de l’espai d’aparcament de vehicles ubicat entre els carrers de les Flores i el Doctor Fleming, i també s’aprofitarà per reparar la capa superficial d’asfalt al tram inferior del carrer Transportador. Així mateix, es preveu una millora de la connexió amb el carrer de Norbert Fonthier. El conjunt d’aquests treballs es podria prolongar tota la setmana, per la qual cosa l’Ajuntament ja ha prohibit l’aparcament en aquest espai des d’ahir i fins que no s’acabin les obres. Així mateix, també es tallarà la circulació de vehicles al tram inferior del carrer Transportador mentre duri la intervenció de reparació de l’asfalt a realitzar. El conjunt dels treballs ha de servir per millorar les condicions de mobilitat a tot aquest sector comprès al barri de Santa Maria de Súria. També pretenen facilitar l’estacionament de vehicles a una àrea concorreguda del nucli urbà. L’Ajuntament avisa els veïns que es poden posar en contacte amb la Policia Local amb el telèfon 93.869.64.00 en cas que es generi algun tipus d’incidència mentre durin les obres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here