Sant Fruitós tanca amb places plenes el projecte l’Estoneta per al foment del català

0
106

El nou projecte l’Estoneta, pel foment del català entre persones no catalanoparlants, impulsat per Càritas, l’Ajuntament i Òmnium Bages-Moianès, ha finalitzat la primera edició amb totes les places disponibles plenes. Aquesta iniciativa ha consistit en trobades setmanals entre persones voluntàries del municipi i persones que volien aprendre el català, on se’ls ha ofert un espai informal on mantenir converses i així practicar la llengua. En total han estat 17 les participants, totes d’origen marroquí, que han pres part en aquest projecte que ha estat possible gràcies a 6 persones voluntàries del municipi que setmana rere setmana han fet possible aquest espai informal de conversa. El projecte s’ha realitzat en dues franges per tal de poder treballar en grups més reduïts i així poder oferir una atenció més personalitzada a les participants. Vist l’èxit d’aquesta primera edició, el proper mes de setembre està previst reprendre el projecte i es podrien obrir nous grups si hi ha més demanda. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 01, on se’ls oferirà tota la informació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here