Súria fa actuacions de millora de la mobilitat i neteja d’espais al Poble Vell

0
78

L’Ajuntament de Súria ha finalitzat diverses millores al barri del Poble Vell, com la recent instal·lació d’una nova barana al tram nord del carrer del Roser, el repintat del pas cobert de la Bateria, l’eliminació de pintades i actuacions a l’estacionament del Solell del Barber. Xarxa d´estabilització a la carretera de Sant Salvador | AJUNTAMENT DE SÚRIA Les intervencions, que segons el consistori han estat consensuades amb l’associació de veïns, han estat finançades bàsicament amb el pressupost de la Fira Medieval d’Oficis de l’any 2021, que va haver de ser suspesa per la covid. L’execució d’aquest paquet d’intervencions va començar al febrer amb la neteja i l’estabilització d’un talús a la carretera de Sant Salvador, al tram del Torrent dels Galàpets. Pel que fa a les pintades eliminades eren a la placeta de Sant Jordi, que ha estat repintada, mentre que a l’estacionament del Solell del Barber s’han substituït les travesses de fusta de l’escala d’accés al cementiri. També s’hi instal·larà un punt de llum amb placa solar. Així mateix, s’hi ha instal·lat una barana de protecció a la zona enjardinada del Torrent dels Galàpets i un tancament amb automatització de portes al túnel de la Bateria. A més, s’ha restaurat una part de la façana de Cal Balaguer del Porxo, que ha permès descobrir un nou element del túnel de la Bateria, consistent en una conducció entre la façana del carrer de Sant Climent i la volta del túnel (que antigament era un celler), i que probablement havia tingut funcions de ventilació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here