Sant Fruitós tanca amb places plenes el projecte l’Estoneta per al foment del català

0
72

El nou projecte l’Estoneta, pel foment del català entre persones no catalanoparlants a Sant Fruitós ha finalitzat la primera edició amb totes les places disponibles plenes. És una proposta impulsada per Càritas, Ajuntament i Òmnium Bages-Moianès. La iniciativa ha consistit en trobades setmanals entre persones voluntàries del municipi i persones que volien aprendre el català, oferint-los un espai informal on poder mantenir converses i practicar la llengua. Hi ha hagut 17 participants, d’origen marroquí, i 6 persones voluntàries. El projecte s’ha realitzat en dues franges per tal de poder treballar en grups més reduïts i així oferir una atenció més personalitzada a les participants. Vist l’èxit, al setembre es preveu reprendre el projecte i es podrien obrir nous grups si hi ha més demanda. Les persones interessades poden trucar al 93 878 97 01.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here