Súria ha d’actualitzar a l’alça el pressupost del centre social del barri de Sant Jaume

0
175

Espai on construir el nou centre social Queralt Casals La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Súria ha aprovat una modificació del projecte d’obres del centre social del barri de Sant Jaume, que actualment es troba en fase de licitació. Aquesta modificació afecta el pressupost inicialment previst, que ha hagut de ser actualitzat a causa de l’increment generalitzat de preus a les obres públiques. El nou pressupost de licitació del projecte és de 157.762,68 euros, IVA inclòs. Aquesta quantitat representa un increment del 14,69% respecte del pressupost inicial. Les obres del centre social de Sant Jaume formen part de les actuacions d‟urbanització que s‟estan desenvolupant dels carrers Sant Sebastià i Sant Jaume, un projecte històric i que es preveu anar culminant progressivament. El termini de presentació d’ofertes per a aquest projecte roman obert fins el proper dijous 30 de juny.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here