Abadal posa al mercat per la revetlla el nou vi Dolç de Foc Espurnes

0
70

La família Roqueta (Abadal) i David Seijas (Gallina de Pell Wines) llancen Dulce de Fuego Chispas, el segon vi del projecte «Dulç de Foc» iniciat el 2016. La tardor passada es presentava el primer vi, Dulce de Foc Flama , una reinterpretació d?una recepta històrica de la família Roqueta, transmesa de generació en generació, de la qual es van elaborar 258 ampolles numerades. Després de la reinterpretació, i fruit del coneixement d’aquesta tècnica, Dolç de Foc Espurnes es converteix en la reinvenció del concepte del vi bullit. Com expliquen els impulsors del projecte, «de tota flama hi ha espurnes i per això aquest segon vi neix amb la intenció de transformar el concepte dels vins dolços més tradicionals, amb la voluntat d’apropar i fer més accessible el concepte del vi bullit per al consumidor actual. D’aromes fresques i perfumades, jove i moderna, alhora que complexa, va un pas més enllà i aconsegueix un perfecte equilibri entre acidesa i dolçor».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here