Animació, música i aigua amb el Batibull, a Sant Fruitós

0
152

El Batibull porta des d’avui, dimarts, i fins dijous 30 de juny la gresca i l’animació a Sant Fruitós de Bages. Es tracta de la festa major infantil, que s’ha consolidat com a preludi de la festa major. L’edició d’aquest any, que torna a recuperar la normalitat després de la pandèmia, manté com a personatges principals Nita, Fruitós i Benet. El Cobert, escenari principal El Cobert de la Màquina de Batre serà l’escenari de les activitats de la festa, que començaran aquesta tarda de dimarts a 2/4 de 7 amb la tradicional cercavila pels carrers del poble. L’amenitzaran Pep Callau i els Pepsicolen, acompanyats dels Tabalers Asmodaics i Golatiers. S?acabarà amb l?espectacle d?humor i música Tumàcat Músic Show, de la companyia Més Tumàcat. Demà, dimecres, els nens i nenes podran gaudir de l’espectacle d’animació Històries d’aigua de la Companyia la Tresca i la Verdesca, també a les 2/4 de 7 de la tarda i al mateix escenari. Es tracta d’una proposta musical i de dansa que té l’aigua com a fil conductor per refrescar dimecres a la tarda. Una hora més tard, el 2/4 de 8 del vespre, l’espai socioeducatiu Cal Clic oferirà un taller de bombolles. I a la nit, a partir de 2/4 de 11, torna a tradicional banyada nocturna, amb inflables a les piscines municipals. El dijous dia 30, darrer dia del Batibull, arriba la tarda de ballar amb la Disco Pinky, a partir del 2/4 de 7 de la tarda sota el Cobert. A més, després de cantar i ballar amb la música més actual i amb la presència d’una animadora que ensenyarà els nens i nenes a seguir el ritme, l’Ajuntament de Sant Fruitós anuncia una «sorpresa eufòrica» que segur «deixarà bocabadat tothom món». A partir de 2/4 de 9 de la nit hi haurà el sopar de carmanyola, i es tancarà la nit amb una sessió de cinema a l’aire lliure, amb la projecció de la pel·lícula Trolls 2: Gira mundial, a 2/4 de 10 de la tarda. A més, durant els tres dies del Batibull, els nens podran saltar a l’inflable de la Màquina del Batre, cada tarda de les 5 fins a les 2/4 de 7. Aquest any es pot recuperar aquest inflable que l’any passat no es va poder muntar degut a les mesures de prevenció de la covid. cosa que demostra que la festa recupera la normalitat i que tot apunta que es viurà intensament: «Estem convençuts que els nens i nenes s’ho passaran molt bé, en tenen moltes ganes», remarca l’alcaldessa, Àdria Mazcuñan. El Batibull és una festa infantil consolidada i que cada any té molt d’èxit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here