La Festa Major de Sant Fruitós programa actuacions musicals per a tots els públics

0
160

Després de dos anys marcats per les restriccions de la covid, l’edició d’enguany de la Festa Major d’estiu de Sant Fruitós de Bages recupera la normalitat i aposta fort per la música amb nombroses actuacions musicals. Es recupera l?escenari del Bosquet, que al costat de l?espai del Cobert de la Màquina de Batre i l?Era de Cal Vallbona, permetran «alternar activitats i concerts per a diferents públics i edats», remarca l?alcaldessa, Àdria Mazcuñan . La Festa Andalusa donarà el tret de sortida a la festa a nivell musical. A partir de les 9 del vespre d’aquest divendres, 1 de juliol, el Bosquet es convertirà a l’escenari dels quadres de flamenc de l’Escola de Ball Lourdes Jiménez. Després serà el torn del cantautor Antonio Maya, que farà sonar cançons pròpies i versions de grans autors a ritme de rumba. A 2/4 de 10 de la tarda, el Cobert de la Màquina de Batre acollirà l’actuació de la banda de rock Juriol, que oferirà les cançons del seu disc de debut T’he trobat. Aquesta formació compta amb la santfruitosenca Clara Oliveres com a compositora, cantant i guitarrista. A partir del 3/4 de 12 de la nit, sota el Cobert, arribarà l’hora de ballar amb la proposta trencadora d’Electrobacasis, a càrrec de la Camerata Bacasis, la cantant Marta Trujillo i el DJ Arzzet, que faran sonar grans èxits de els darrers 50 anys passant pel pop, el rock o el house. La nit acabarà amb la sessió del santfruitosenc DJ Arzzet, un clàssic de festa major del municipi. El dissabte, 2 de juliol, a les 11 del matí ia l’Era de Cal Vallbona, el polifacètic i televisiu Xavi Lozano oferirà el concert Bufa & Sons, on els assistents es podran sorprendre amb música feta amb tota mena d’objectes. A la nit, a 2/4 de 8, el Bosquet acollirà el tradicional ball de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell, i posteriorment, Xarop de Nit oferirà ball per a la gent gran amb melodies de tots els temps. El Cobert de la Màquina de Batre serà lespai on hi haurà festa i música fins entrada la nit. A partir de les 11, The Txandals faran ballar amb el seu repertori de música dels 80 i 90 fins a les cançons que més sonen avui. I a partir de la 1 de la matinada hi haurà sessió de ball revival de Cocodril Club, amb Albert Malla, la festa de celebració dels 40 anys de Ràdio Sant Fruitós. Diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, es podrà gaudir del concert vermut a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós i del Club de la Guitarra. I com ja és tradicional, diumenge a la tarda arribarà el concert de festa major, a les 7 de la tarda sota el Cobert, amb l’orquestra The Wellcome Band, que també amenitzarà el ball de nit a partir de les 10. I dilluns , la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós acabarà amb clau d’humor, amb l’espectacle Tinder Sorpresa, un monòleg d’Andreu Casanoves que farà riure amb les anècdotes i les experiències de lligar virtualment. Es farà a les 10 de la nit al Cobert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here