Sallent arrenca aquest divendres tres dies de Carnaval d’estiu

0
196

Cinc anys després de la darrera edició, Sallent tornarà a tenir des d’avui fins diumenge una versió d’estiu del Carnestoltes, després d’haver pogut reprendre el d’hivern del parèntesi d’un any per la pandèmia. Una edició que, segons destaquen fonts de l’organització, “serà de proximitat i per al poble”, amb els grups sallentins com a protagonistes. Per començar, aquest divendres a les 8 de la tarda hi haurà l’arribada del Carnestoltes sota el Pont Vell Sallent i, després d’una petita desfilada per escalfar motors, començaran els concerts. Abans, però, serà el moment de la tradicional botifarrada. Digerida, serà el torn del primer grup que obrirà el carnestoltes, Punk a la merda, formació local. Els concerts en directe seguiran amb el grup Nervi i la jornada acabarà amb el DJ Lex Flow. Aquests concerts, com tots els actes de nit, es faran a la plaça 19 d’abril, a tocar del riu Llobregat. El dissabte serà el dia més complet. El matí estarà dedicat als més petits, amb la benvinguda al Pollanstrunski, el ninot carnavaler dels més petits, el 2/4 d’11 del matí, acompanyat de la xaranga de l’Escola Municipal de Música de Sallent. A més, l´acte tindrà el suplement de l´esmorzar que preparen l´Agrupament Roques Albes. Per rematar la matinal hi haurà l’espectacle d’Impro Show Summer Edition Infantil, a les 11, i un vermut amb els Remaches, a les 12. L’acte central, la rua de la tarda, s’adapta al context d’estiu i no començarà fins les 7. Un cop acabada, tornaran els concerts de nit. Durant el sopar hi haurà l’actuació dels Zebrass i, tot seguit, arribarà The Klassic Rock Show, Cactus i DJ Arzzet. Es podrà comprar una entrada de 5 euros per entrar al ball. Fonts del Carrilet destaquen que «és una entrada simbòlica, però ens ajuda a mantenir-nos de cara al carnestoltes d’hivern». Una de les novetats d’aquest any és l’aposta que l’entitat ha fet cap a la cervesa de proximitat i artesana, amb col·laboració de la cervesera bagenca La Zorra. Per als que més aguantin, hi haurà les matines a les 6 amb la tradicional coca i xocolata. Per acabar, diumenge serà el torn del tradicional arròs, també a la plaça 19 d’abril. El vermut serà amenitzat pel grup Parindola. El pac de Carnaval d’estiu es completarà diumenge amb l’enterrament del carnaval, que començarà a les 9.30 hores, i encara hi haurà temps per a més música en directe amb l’Electrogralla de Roger Andorrà, seguit de Punkxada i qui tancarà el carnaval serà el DJ Mark G. Tot això tres dies després de la pèrdua d’una de les ànimes del Carnestoltes, el popular Antonyito, que va morir dimarts passat i que estava vinculat a moltes entitats de Sallent, però molt especialment en aquesta festa. L’organització ha avançat que es preveu fer accions d’homenatge, encara que no s’han concretat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here