La Fundació Alícia, líder de vuit projectes que busquen aconseguir un sistema alimentari sostenible

0
159

La consellera d´Alimentació, Teresa Jordà, contempla part dels productes dissenyats per la Fundació Alícia ACN El Departament d´Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha encomanat vuit projectes a la Fundació Alícia, amb seu a Sant Fruitós de Bages, amb l´objectiu de aconseguir un sistema alimentari “sostenible i competitiu”. Els vuit projectes formen part del Pla Estratègic de l´Alimentació a Catalunya (PEAC) 2021-2026, que contempla 300 accions en aquests 5 anys. Per això, el departament destina 300.000 euros anuals al centre, que es dedica a la innovació tecnològica a la cuina. La consellera d’Alimentació, Teresa Jordà, ha visitat aquest divendres les instal·lacions i ha destacat el paper del sector alimentari: “És una peça clau per avançar cap a una societat sostenible perquè genera un impacte directe al territori i és imprescindible”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here