Pedro Da Costa sorprèn els veïns de Sant Fruitós durant la Festa Major Infantil

0
24

El quart classificat d’Eufòria, el programa revolució de TV3 de la temporada, i sanfrutoso Pedro Da Costa va sorprendre aquest dijous els seus veïns durant la Festa Major Infantil. El bagenc ha pogut agrair als habitants del municipi la calor que li han donat durant el programa, un desig que va expressar fa tot just dues setmanes a Regió7, quan amb prou feines va ser eliminat. Ho va fer durant el sopar de carmanyola al Cobert de la Màquina de Batre, moment en què l’artista també va interpretar “No vull baixar” de Stay Homas. L’eufòric Pedro Da Costa rep un ram de flors per part de l’Ajuntament de Sant Fruitós Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

«A ‘Eufòria’ he desenvolupat aptituds que no sabia que tenia» L’actuació va ser a menys de 500 metres del Teatre Casal Cultural, on l’11 de juny va reunir unes 130 persones. Durant l’aparició sorpresa l’Ajuntament li va lliurar un ram de flors i els més petits es van poder fotografiar amb el bagenc de moda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here