Súria inicia les obres al passeig del darrere la font de la plaça de Sant Joan

0
270

L’Ajuntament de Súria ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del passeig que hi ha darrere de la font de la plaça de Sant Joan. Els objectius bàsics d’aquesta actuació són substituir l’enrajolat que hi ha actualment en aquesta zona per un nou paviment tou de sauló i renovar el mobiliari urbà, els bancs i la jardineria. El pressupost de licitació d’aquestes obres és de 77.942 euros i la coordinació del projecte per a la millora del passeig que hi ha darrere de la font de la plaça de Sant Joan, una àrea propera a la zona del riu Cardener, és a càrrec dels serveis tècnics de làrea municipal dUrbanisme de lAjuntament de Súria. La durada prevista dels treballs que han de suposar una millora daquesta zona de passeig serà duns quatre mesos. L’inici d’aquestes obres coincideix amb el desenvolupament dels treballs de renovació que es duen a terme al parc infantil de la plaça de Sant Joan, que s’acabaran properament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here