L’Ajuntament de Súria convoca un acte obert sobre l’avenç del POUM

0
141

L’Ajuntament de Súria ha convocat un acte informatiu obert per presentar l’avenç del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), dins del programa de participació ciutadana per elaborar-lo. L’acte tindrà lloc aquest dijous, a les 8 del vespre, al saló de sessions, amb la participació de responsables polítics i tècnics. El POUM defineix els criteris de desenvolupament urbanístic, la delimitació despais urbans i naturals, les zones dequipaments i la xarxa de mobilitat, entre altres temes. L´acte de presentació de l´avenç del POUM va dirigit a tota la ciutadania. L’Ajuntament també farà altres actes de presentació per a entitats veïnals, empresarials, comercials, entre d’altres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here