Cardona ja té cartell per a la festa major d’aquest any

0
99

La Festa Major de Cardona 2022 ja té cartell oficial. El jurat, format per professionals del món del disseny i la fotografia i per representants de la Comissió de Festa Major, ha escollit l’obra presentada per la cardonina Tate Climent. Al concurs d’aquest any s’han presentat propostes un total de 14 persones. Climent ha realitzat una il·lustració que representa diversos elements de la simbologia de la Festa Major de la vila i és l’obra que ha resultat guanyadora. La lectura del veredicte s’ha fet aquesta mateixa setmana a la sala de plens de l’Ajuntament. L?alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va ser l?encarregat d?anunciar el nom dels tres primers classificats. Tate Climent ha esdevingut la guanyadora del cartell de Festa Major amb un premi que, tal com estableixen les bases del concurs, està dotat amb 400 euros. En segona posició ha quedat la també cardonina Noelia Belén, i en tercera posició, Ester Bacardit, també de Cardona. Les obres participants al concurs de cartells quedaran exposades a la primera planta de l’Ajuntament de Cardona durant tot el mes de juliol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here