La música i l’esport protagonitzen l’inici de la Festa Major de Súria

0
151

La música i l’esport han centrat els primers dies de la Festa Major de Súria amb el cicle de concerts ‘Animats’ i una nova edició dels Kampionats Esportius Nocturns (KEN) al centre urbà de la vila. A partir d’aquest dijous 7 de juliol arriben els dies centrals del programa festiu, que es prolongaran fins dimarts que ve 12 de juliol. El cicle de concerts ‘Animats’ i els KEN s’han desenvolupat amb molta participació entre dilluns i dimecres aquesta setmana. El tram de la travessia urbana entre la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora s’ha convertit en illa de vianants coincidint amb el desenvolupament dels concerts, protagonitzats per grups locals. La pluja de dimecres va obligar a traslladar les proves dels KEN i els concerts de grups locals. Daltra banda, no es va poder realitzar lactuació prevista del combo de lEscola Municipal de Música. Com a pròleg del programa de la Festa Major, el cap de setmana va tenir lloc el concert ‘Cançons de protesta i revolta’ de la Societat Coral La Llanterna, la 25a Mostra de Dansa organitzada per l’Escola Maria Cinta i la Caminada Nocturna del Centre Excursionista. Altres activitats del darrer cap de setmana van ser el Concurs de Pesca 12 Hores de l’Agrupació de Pescadors Esportius i el torneig de pàdel ‘Mójate’, organitzat per Pádel Migmón dins de la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. D´altra banda, fins aquest divendres 8 de juliol es desenvolupa una nova edició del Santòfol, recorregut de tast de tapes per diferents establiments de restauració de la vila amb sorteigs per a les persones participants. Aquest any, la Festa Major de Súria torna a adherir-se al lema ‘Em vist com vull. Em desviste qui jo vull. #NOÉSNO’ per unes festes lliures de sexisme. L’organització de la Festa Major de Súria és a càrrec de l’Ajuntament i de la Comissió Festa Major, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here