Pep Guardiola, comensal sorpresa a Can Ladis de Sant Fruitós

0
173

Pep Guardiola i Albert Estiarte a la visita al restaurant Can Ladis de Sant Fruitós Instagram @canladis El restaurant Can Ladis de Sant Fruitós de Bages ha rebut aquest dijous una visita molt especial de dos comensals d’elit. El tècnic santpedorenc del Manchester City, Pep Guardiola, i el metge de les seleccions estatals absolutes de waterpolo, Albert Esitarte, han passat pel local ubicat a la carretera de Vic. El negoci bagenc s’ha fet ressò de la visita del tècnic santpedorenc i el metge va manresar al compte de Twitter amb una fotografia on també apareix la xef de l’establiment Bea Velasco, que va protagonitzar el quart capítol d’El Plat Estrella de Región7. Can Ladis va aixecar la persiana el 1988 i, des de llavors, s’ha convertit en un dels referents de la comarca pel marisc i per les elaboracions que surten amb aquest producte. Avui hem tingut el plaer de treballar per un amic de tota la vida, @doctorberti, i el Gran Pep Guardiola, per un fan com jo de l?esport tot un luxe. El Waterpolo i el Futbol units per persones makes a @CanLadis es pot demanar +? pic.twitter.com/wsX1GmOKnD— Marisquer Can Ladis (@CanLadis) 7 de juliol de 2022 L’entrenador del City, que també ha aprofitat la seva estada a Catalunya per visitar la botiga de Torrons Vicenç a Agramunt, ha viatjat al país per participar a les sessions d’entrenament de Pep Summer Camp a Rialp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here