Propostes per al públic infantil

0
148

Propostes per al públic infantil | ELREPLA.COM Els actes per al públic familiar tenen presència al programa de la festa major. Els més petits podran gaudir demà, a les 8 del vespre, l’obra Histriònic, de la companyia El Replà. És una comèdia divertida, esbojarrada i trepidant. Diumenge, de 7 a 2/4 de 10 de la nit, Katakrak presentarà els Recicloperats, que són divuit jocs que repten els participants a resoldre petits objectius utilitzant habilitats psicomotores bàsiques i una mica d’enginy i estratègia. A la tarda, a les 8, es podrà veure Herència, un espectacle de la Industrial Teatrera que convida a la reflexió sobre el món que vivim i què volem deixar, amb teatre de carrer i de circ. I dilluns, a les 12 del migdia, els més petits podran gaudir de l´animació i la festa de l´escuma; ia 2/4 de 8 de la tarda, del concert infantil amb el grup d’animació musical els Superherois.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here