Sant Fruitós programa tres setmanes d’activitats triades pels joves

0
46

Fins al diumenge 24 de juliol, la joventut de Sant Fruitós té una àmplia oferta de propostes per participar a l’Estiu Jove, un calendari d’activitats que ells mateixos han confeccionat en el marc de diferents trobades i processos participatius. El tret de sortida es va donar dimarts, i aquesta tarda hi haurà una proposta esportiva amb vòlei platja a la pista del municipi. Entre altres activitats programades, dimarts que ve el col·lectiu Santfree’s Rainbow ha preparat un taller de tenyir samarretes. Els joves més grans de 18 tindran una nova proposta per al divendres 15 de juliol a la pista del Bosquet. Es tracta del primer tast de cerveses de l’estiu jove, amb Cervesa Guineu. Començarà a les 7 de la tarda i tindrà un cost de 2 euros per participant. A partir de les 9 de la tarda hi haurà sessió de punxadiscos amb Jose J Medina Rapología Radio i, a continuació, concert amb la banda Juriol, amb la sanfrutosenca Clara Oliveres al capdavant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here