L’Ajuntament del Pont de Vilomara convoca un programa de beques universitàries

0
122

L’Ajuntament de Pont de Vilomara i Rocafort ha obert una nova convocatòria de beques universitàries amb què, conjuntament amb la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, donen suport econòmic als alumnes més excel·lents del municipi en la seva formació superior, subvencionant el 90 % de la matrícula del curs universitari, tenint en compte els preus públics establerts. El termini de sol·licituds per accedir a aquesta segona edició finalitzarà el proper 22 de juliol i els requisits per poder presentar-se es poden consultar a la web de l’Ajuntament. Aquest és un programa que va dirigit a joves menors de 25 anys empadronats al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort que accedeixin a la universitat o que ja estiguin cursant estudis universitaris. Lalumnat que accedeix al programa de beques podrà renovar-la cada curs, de forma automàtica i fins a la finalització dels seus estudis de grau, sempre que acreditin que compleixen amb els requisits establerts a les bases. Aquest és el segon any que es convoquen després d’una primera de la qual se’n van beneficiar quatre alumnes. Per a aquest curs vinent estava previst atorgar dues beques, però després d’un acord entre l’Ajuntament i la Fundació se n’atorgaran quatre més, que se sumaran a les atorgades l’any passat. Aquestes beques porten el nom de Jesús Serra Santamans, fundador del Grup Catalana Occident, nascut al Pont de Vilomara i Rocafort el 1911 i que és fill predilecte del municipi des del 1994. Amb aquest programa, des de l’Ajuntament es vol apostar pels i les joves i per la seva formació com a eina de creixement i millora pel futur del municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here