La Diputació actualitza la cartografia urbana de Navàs, Castellbell i Sant Feliu Sasserra

0
121

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica escala 1:1.000 dels municipis de Navàs, Castellbell i el Vilar i Sant Feliu Sasserra. Aquesta eina facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 102.613 euros, inclouen un total de 2.014 hectàrees dels municipis i recullen el sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística i la gestió del seu àmbit territorial . S‟han realitzat a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques i de treball de camp, i segons Plec d‟Especificacions Tècniques aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya. La documentació inclou fitxers amb els fitxers dels elements cartografiats en els formats Microstation, Autocad, Shapefile i PDF georeferenciat. A partir d‟aquesta informació s‟han generat productes derivats d‟ús territorial com són els models digitals de terreny i superfícies, el model d‟ombres, el model de pendents i de zones amb un pendent de més del 20%. La cartografia topogràfica urbana escala 1:1.000 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, i s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara planejament urbanístic, xarxes de serveis, cartografia de cadastre i equipaments. Aquesta informació es pot consultar a SITMUN, està accessible a través d’un servei WMS i disponible en accés públic i gratuït a través del portal de baixades d’informació geogràfica de la IDEBarcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here